Oerkrachten Orakel


“Wanneer de oude manieren en systemen vastlopen, zullen de kinderen van moederaarde opstaan en de mensheid herinneren aan de ware betekenis van het leven.”

de Stamvader


Door de tijd heen zijn we de diepere verbinding met de natuur verloren. Het Oerkrachten Orakel helpt deze verbinding tussen mens en de natuur te herstellen. Het orakel bestaat uit 67 kaarten die komen op het moment dat je ze nodig hebt. Ze verschaffen inzicht en transformatie op knelpunten. Verwacht voorjaar 2024.

In ons, Willeke & Jan Pieter leeft het verlangen om persoonlijke ontwikkeling leuk en speels te maken. En tegelijk de onzichtbare lagen van de natuurwezens tastbaar te maken. Een inheems gezegde luidt: Als er welzijn is in de plantenwereld is er welzijn in de mens. Daarom komen we tot rust in het bos. Laden we op in de natuur. Vanuit die gedachte kwam ons eerste spel op Aarde. Het Elfenspel. Een kaartendeck dat je kunt gebruiken als orakel. En tegelijk een spelvorm waarbij je heling en transformatie kunt brengen in een groep, op een plek of een specifieke vraag. Nu is het bijna zover, en komt het langverwachte vervolg op Aarde. Het Oerkrachten Orakel.

 

Het spel

Het spel bestaat uit 67 verschillende kaarten en een boekje met beschrijving van de krachten. De kaarten hebben elk een andere betekenis.

  • Zo zijn er 20 rollenkaarten die bestaan uit de natuurlijke elementen:
    water, aarde, lucht en vuur. De basis van het spel.
  • Er zijn 20 verschillende krachtkaarten verdeeld over hout, metaal en ether die verdieping geven op bepaalde thema’s.
  • 7 bonuskaarten die ingezet kunnen worden als iets vastloopt.
  • En als allerbelangrijkste de 16 Levenswiel kaarten verdeeld over de windrichtingen zuiden, westen, noorden en het oosten. Zij geven duiding en richting bij het spelen van het spel door middel van vragen.

Jan-Pieter Schreur

Ik heb een sjamanistische achtergrond. Na veel onderzoek en dieptewerk gedaan te hebben in oude culturen zoals de Maya’s en de Inca’s, voelde ik de roep om de eeuwenoude kennis te vertalen naar deze tijd. In mijn boeken, blogs en workshops vanuit de School van Ascensie open ik de poort naar vergeten tijden en beschavingen. Om de oude parels van het verleden, maar ook krachten uit de toekomst te integreren in het leven en bedrijfsleven. Deze magie en diepte is voelbaar als je het Orakel gaat gebruiken.

Willeke de Wit

Ik ben een kunstenares die de schoonheid van het onzichtbare leven in vorm wens te brengen. Altijd al gefascineerd door de diepere lagen van de menselijke dynamieken, ondervond ik dat de oplossingen voor hedendaagse problemen niet te vinden zijn in wat nu voorhanden ligt. Na een diepe en transformatieve reis naar binnen, kwam ik in contact met de natuurrijken, de elfen, eenhoorn en kabouters. Een verbinding die er altijd al was. Dit brengt ik tot uiting in mijn kunst, maar ook als begeleider van systeemopstellingen.