ELK BOOKSHOP

Prijzen zijn exclusief verzendkosten. Bestellingen worden op dinsdag- en vrijdagochtend verpakt en verzonden in samenwerking met The Bridging Company.


Geef een boek cadeau aan iemand die je niet kent. In overleg en in samenwerking met de auteur geven we het uitgestelde boek weg aan een sociaal doel of iemand die het niet kan betalen.

Het uitgestelde boek wordt mogelijk gemaakt door de auteur. Ook de kortingsprijs wordt door hem/haar bepaald.

De volgende titels zijn (ook) rechtstreeks verkrijgbaar bij de auteur


Woont hier dat rare wijf? | Tabitha van Wieren

“Wennet hjir dot rare wiif?” klinkt er door het slaapkamerraam van Tabitha van Wieren op een avond in oktober wanneer een groepje jongeren voorbij fietst. Als Tabitha voor Waarheid beschrijft ze op social media haar ervaringen, gevoelens en vragen tijdens de coronapandemie en wordt onbedoeld een van de gezichten van een kritische stroming die al snel in een hoek wordt gezet en geframed als oproerkraaiende dissidenten die met knuppels en waterkanonnen van het toneel moet worden verjaagd. Opgejut door indringende boodschappen van politici, spijkerharde oordelen op Facebook en uitspraken van opgetrommelde experts aan talkshowtafels, krijgen coronakritische denkers de schijn tegen én de wind van voren van de massa.  

Lees meer »

Het is niet jouw schuld | Cornucopia

Wat als ik je vertel dat jouw banklening niet jouw schuld is? Dat je benadeeld bent door een financieel bolwerk dat je altijd hebt vertrouwd? Zou je me geloven? Haal je je schouders op? Haal je morgen al je geld van de bank af? Doe het niet! De zelfimplosie van het bancaire luchtkasteel is onvermijdelijk en toch is er geen reden voor paniek. Er wordt aan een positieve oplossing gebouwd. Een geldloze en schuldenvrije economie van overvloed, vrijheid en duurzaamheid.

Lees meer »